Nieuws bij RESOC Westhoek

Te gast op de jobbeurs in Ieper

Op donderdag 9 februari waren RESOC Westhoek en Forum Jeugd aanwezig op de jobbeurs te Ieper om in gesprek te gaan met jongeren van binnen en buiten de regio omtrent hun professionele ambities en hun verwachtingen over hun toekomstige woon- en/of werkregio . Op de beurs, georganiseerd door Jeugdraad Ieper, kon je niet alleen kennismaken met meer dan 40 bedrijven en hun openstaande vacatures, maar kon je ook je eigen ondernemerscapaciteiten even onder de loep nemen of deelnemen aan 1 van de workshops. Als RESOC Westhoek konden we natuurlijk niet ontbreken. Bovendien kadert onze aanwezigheid eveneens in onze regiomarketingcampagne 'Westhoek. De Nieuwe Wereld', die de Westhoek wil promoten als regio bij uitstek om te wonen, te werken en te ondernemen.

Het werd een drukke, gezellige dag waarbij we heel wat jongeren van verschillende scholen hebben warm gemaakt over de verscheidene opportuniteiten binnen onze regio. Hierbij stelden we vast dat heel wat jongeren zich thuis voelen in de regio en hier maar te graag hun carrière willen uitbouwen. 

Dank aan de jeugdraad van Ieper voor de puike organisatie.

Klik hier voor het beeldverslag

© Resoc-Westhoek.be is een website van Erkend Regionaal Samenwerkingsverband West-Vlaanderen VZW,
Koning Leopold III-laan 41 8200 Brugge, Ondernemingsnummer BE 0869.753.369.
051 51 94 30 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de steun van ELFPO

Meer informatie over Plattelandsontwikkeling in Vlaanderen vind je op vlaanderen.be/pdpo

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD