Nieuws bij RESOC Westhoek

Nieuw elan voor de grenspost van Callicanes

De provincie West-Vlaanderen en de CCFI werken samen aan een nieuw elan voor de grenspost van Callicanes. Hoe kan deze voormalige grenspost opnieuw een belangrijke plek worden tussen België en Frankrijk? Een team van ontwerpers bezet van 4 tot 6 september 2017 de grenspost om samen met u een visie voor de grenspost uit te werken. Kom mee nadenken over de grenspost in Callicanes!

Op maandag 4 september 2017 vanaf 19u00 nodigen we u uit in de grenspost voor een infovergadering. Kom luisteren naar wat we reeds verzameld hebben en input geven over uw dromen en wensen voor deze plek.

 Op woensdag 6 september 2017 vanaf 17u00 wordt de grenspost een feestelijke plek. U kan er stil staan bij de geschiedenis en mogelijke toekomstscenario’s voor de site ontdekken. Er is ook grensoverschrijdende markt met lokale producenten. U vindt er: chocolade, koekjes, gebakjes, kaas, bieren, gin met Poperingse hop, appelsap, seizoensgroenten, terrine, paté, worst, gerechtje op basis van escargots…

Om 18u30 heffen we vervolgens samen met u het glas op het inzetten van een betere toekomst voor deze site.

 Voor meer info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 051 51 94 34 

© Resoc-Westhoek.be is een website van Erkend Regionaal Samenwerkingsverband West-Vlaanderen VZW,
Koning Leopold III-laan 41 8200 Brugge, Ondernemingsnummer BE 0869.753.369.
051 51 94 30 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de steun van ELFPO

Meer informatie over Plattelandsontwikkeling in Vlaanderen vind je op vlaanderen.be/pdpo

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD