Nieuws bij RESOC Westhoek

Ontdek de Westhoek tijdens de Woontours!

In het kader van het ESF-project 'Versterkt streekbeleid' - Ontwikkeling van een stedelijke motor voor de Westhoek' worden in de periode najaar 2017 - voorjaar 2018 'Woontours' georganiseerd in de steden Veurne, Poperinge, Diksmuide en Ieper. De organisatie gebeurt door RESOC Westhoek en deze vier steden.

Tijdens deze Woontours kunnen jonge gezinnen kennis maken met alle aangename aspecten van het wonen in een stedelijke omgeving in de Westhoek. Mensen die minder of niet vertrouwd zijn met de regio hebben soms de indruk dat 'wonen in de stad' enkel kan buiten de Westhoek, of zelfs enkel buiten West-Vlaanderen. Daarom kunnen geïnteresseerden op 7 oktober en 21 oktober zelf ontdekken wat de voordelen zijn van stedelijk wonen op mensenmaat.

Inwoners van de Westhoek kunnen dit initiatief mee bekend maken bij familie en vrienden van buiten de regio en hen zo warm maken voor de troeven van de Westhoek.
Mee promotie maken voor de Woontours kan door middel van het delen van de posts op de Facebookpagina 'Westhoek. De nieuwe wereld.'

Voor meer informatie over het programma en om te schrijven klik op onderstaande banner.

RESOC FacebookAdv5

© Resoc-Westhoek.be is een website van Erkend Regionaal Samenwerkingsverband West-Vlaanderen VZW,
Koning Leopold III-laan 41 8200 Brugge, Ondernemingsnummer BE 0869.753.369.
051 51 94 30 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de steun van ELFPO

Meer informatie over Plattelandsontwikkeling in Vlaanderen vind je op vlaanderen.be/pdpo

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD