Nieuws bij RESOC Westhoek

Employer branding: werknemers als ambassadeurs

Eind december werden vier projecten goedgekeurd in het kader van ‘Leader Westhoek’, het programma voor plattelandsontwikkeling in de regio. De vier projecten krijgen in totaal 288.819,60 euro Europese, Vlaamse en provinciale steun. 'Westhoek, een aantrekkelijke plek om te werken' is een van de projecten.

UNIZO wil in het project ‘Westhoek, een aantrekkelijke plek om te werken’ samen met VOKA,  van werkgevers vooraanstaande vertegenwoordigers maken van hun bedrijven en tegelijkertijd ook van de Westhoek. Ze willen werkgevers sensibiliseren, inspireren en begeleiden om een aantrekkelijke werkgever te worden waar mensen graag willen gaan werken. Tegelijkertijd willen ze hiermee de aantrekkelijkheid van de Westhoek vergroten en actief toeleiden naar de communicatiekanalen van de regiocampagne ‘Westhoek. De Nieuwe Wereld’. Zo kan een positiever imago jongeren en hoger opgeleiden overtuigen om te blijven werken in de Westhoek.

Kostprijs project: 140 368,96 euro

Leader Westhoek: 70 184,48 euro (50 %)

Contactpersoon: Jilly Deconinck - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Resoc-Westhoek.be is een website van Erkend Regionaal Samenwerkingsverband West-Vlaanderen VZW,
Koning Leopold III-laan 41 8200 Brugge, Ondernemingsnummer BE 0869.753.369.
051 51 94 30 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de steun van ELFPO

Meer informatie over Plattelandsontwikkeling in Vlaanderen vind je op vlaanderen.be/pdpo

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD