Nieuws bij RESOC Westhoek

Als bedrijf uit de Westhoek ook aanwezig op de jobbeurs in Leuven?

De Job Fair van Kiesweek Ekonomika wil op 16 april inzetten op een grotere aanwezigheid van West-Vlaamse bedrijven, want een groot percentage van de Leuvense studenten komen uit West- en Oost-Vlaanderen. De Job Fair is een niet te missen opportuniteit omwille van de combinatie met het nieuw concept van de Application Day. Tijdens deze Application Day krijgt het bedrijf de mogelijkheid om op 18 april een sollicitatiegesprek te voeren met studenten die er het meeste uitspringen tijdens de Job Fair.

Tijdens de 19de editie van de Job Fair kunt u kennis maken met commerciële en economische profielen uit diverse afstudeerrichtingen van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. Onder de Job Fair wordt een drie uur durende jobbeurs verstaan waar een 350-tal masterstudenten uit de opleidingen Handelsingenieur, Handelsingenieur in de Beleidsinformatica, Toegepaste Economische Wetenschappen en Economische Wetenschappen op afkomen. Uw bedrijf komt in aanraking met een brede waaier van economische profielen waaronder Finance, Productie & Logistiek en Marketing.

Indien u interesse hebt om deel te nemen aan de jobbeurs kunt u hier doorklikken voor meer informatie over de opties. Een optie op maat voor uw bedrijf is zeker ook mogelijk.

© Resoc-Westhoek.be is een website van Erkend Regionaal Samenwerkingsverband West-Vlaanderen VZW,
Koning Leopold III-laan 41 8200 Brugge, Ondernemingsnummer BE 0869.753.369.
051 51 94 30 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de steun van ELFPO

Meer informatie over Plattelandsontwikkeling in Vlaanderen vind je op vlaanderen.be/pdpo

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD