Nieuws bij RESOC Westhoek

Opleidingen in de Westhoek - voorjaar 2019

Klik hier om de nieuwe opleidingsbrochure voor de Westhoek, editie januari 2019, te downloaden. De partners Syntra West, cvo Cervo-GO, cvo MIRAS en het Nationaal Agrarisch Centrum bundelen in dit overzicht de opleidingen die u vanaf begin 2019 kunt aanvatten in de Westhoek.

De Westhoek is een vitale regio. Ze belichaamt het authentieke en het innovatieve; geworteld in een karaktervol en verrassend landschap biedt de Westhoek alle ruimte voor nieuwe vormen van werken en ondernemen. Het logo van de Westhoek verwijst naar een 'Nieuwe Wereld'.

RESOC Westhoek, het overlegorgaan van lokale besturen en sociale partners voor de regio, wil alle inwoners van die 'Nieuw Wereld' optimale leerkansen bieden, zodat iedereen zijn of haar talenten kan ontwikkelen.

Uw eigen talenten kennen is trouwens heel belangrijk op een arbeidsmarkt die steeds krapper wordt. Wist u dat de werkloosheidsgraad in Vlaanderen in oktober 2018 6,26% bedroeg, terwijl dat in de Westhoek slechts 4,50% was? Dat betekent dat het in de Westhoek voor een gemiddelde
vacature véél moeilijker is om die in te vullen. Als u betere kansen op die ene job wilt, is een opleiding altijd mooi meegenomen. Met het systeem van het tweedekansonderwijs kan u zelfs uw diploma secundair onderwijs behalen!

De partners in deze bundel hopen dat u in het brede aanbod van deze brochure, de opleiding zal vinden die bij u past. Ze kijken er naar uit u binnenkort te mogen verwelkomen.

Schermafdruk 2018 12 13 14.46.46

© Resoc-Westhoek.be is een website van Erkend Regionaal Samenwerkingsverband West-Vlaanderen VZW,
Koning Leopold III-laan 41 8200 Brugge, Ondernemingsnummer BE 0869.753.369.
051 51 94 30 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de steun van ELFPO

Meer informatie over Plattelandsontwikkeling in Vlaanderen vind je op vlaanderen.be/pdpo

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD